Logo Logo

Donderdag 22 juni is onder grote belangstelling de verkoop gestart van de kavels in veld 5 en de woningen in veld 6. In veld 5 bieden we 6 kavels op ruime percelen aan vanaf € 245.000 k.k. Hier heb je de mogelijkheid om je eigen droomhuis te (laten) bouwen.

Lees verder

In de afgelopen periode is het informatiecentrum in Rietland wekelijks open geweest. Let op! A.s. zaterdag 22 april is voorlopig de laatste keer dat we tussen 11.00 en 12.00 uur geopend zijn!

Lees verder

70% verkocht!

Van de woningen op veld 2&4 in Rietland is op dit moment zelfs 75% verkocht.

Lees verder

Belangstelling voor een woning in Broekhorn Rietland? Voor meer informatie bent u van harte welkom in ons gloednieuwe informatiecentrum. Bekijk hier de openingstijden.

Lees verder

Op vrijdag 26 augustus jl. werd de speeltuin in Broekhorn op feestelijke wijze geopend. Genodigden en buurtkinderen kwamen af op deze gezellige middag in Havenkwartier.

Lees verder

In Heerhugowaard is gisteren gestart met de bouw van nieuwe woningen in Broekhorn. Het gaat om 40 woningen in fase 4 van Havenkwartier en 20 woningen in fase 3 van Parkhof.

Lees verder

En de winnaar is...

Het ontwerp van Kompan speeltoestellen voor de speeltuinen in Havenkwartier en Parkhof heeft met een ruime meerderheid van de stemmen gewonnen!

Lees verder

Broekhorn wordt uitgebreid met 2 speelplaatsen voor de kleintjes. En jij bepaalt mee hoe deze eruit komen te zien. Stem op een van de ontwerpen!

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?